top of page

home Group

Public·269 members

[[Uživo prijenos@]] Gorica Hajduk uživo gledati 17 rujna 2023

prije 4 sata — (((GLEDATI))) Gorica Hajduk uživo prijenos 26 travnja 2023 26. tra 2023. — susret 21 Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos ...

[NA LINIJI>>] Gorica Hajduk prijenos 17 rujna 2023 prije 2 d prije 4 sata — (01. ) 15 +07 10:03 05-00-01 06 02. [[tv prijenos uživo-]+++] Rudeš HNK Gorica gledati

Gdje Hajduk Split prijenos uživo i besplatan prijenos online i na televiziji Iznenadit ćete se... hesgoal hajduk. hesgoal hajduk gorica. tehničar hajdukNo, prvi pravi Jeličićev ispit bit će danas, protiv lidera prvenstva, splitskog Hajduka. Dinamo se jučerašnjom pobjedom nad Slavenom približio na dva boda. “Bijelima” je slavlje u Gorici, pogotovo nakon domaćega kiksa protiv Istre, imperativ.

[[tv prijenos uživo-]+++] Rudeš HNK Gorica gledati prijenos ... Gorica 2023 [[televizor>Live>tv]] Lokomotiva Šibenik uživo prijenos gledati- HNK Hajduk SplitDruga momčad | 22. Rijeka - Lokomotiva: SuperSport

[[Uživo prijenos@@@]] Gorica Hajduk prijenos 17 rujna 2023 T prije 3 sata — Gdje gledati Gorica – Hajduk, prijenos 8. kola HNL-a? Strateg Gorice, Dinko Jeličić, očekuje pozitivan rezultat: Iz moje perspektive, ovo

Hajduk Gorica Live stream hnk gorica - hnk hajduk / ht prva liga / 2021.-2022. Gorica i Hajduk igraju susret 31. kola HNL-a u srijedu, 26. travnja 2023. godine – gdje

kola SuperSport HNL. – Drago mi je što sam opet tu nakon dugo vremena. Meni je i dalje to jako bolno, i dalje imam mišljenje o svemu tome. Neke stvari vrijeme liječi, ali nešto i ne liječi. Teško mi je bilo gledati s tribina ovih pet utakmica. Nadam se da neću morati više. Očekujem protiv Gorice tešku utakmicu. [[tv prijenos uživo-]+++] Rudeš HNK Gorica gledati prijenos kolovoza, igraju Istra 1961 – Osijek i Hajduk – Slaven Belupo. Uoči utakmice Varaždin – Rudeš o stanju u momčadi i s kakvim se ambicijama putuje u BarokniHNK Gorica vs Hajduk Split Rezultat uživo HNK Gorica vs Hajduk Split rezultat uživo (i video prijenos uživo) započinje 2021/03/13 u 08:05:00 UTC vremenu u Croatian First FootballHAJDUK SPLIT-Gorica Hesgoal prijenos uživo online.

[[Uživo prijenos@@@]] Gorica Hajduk prijenos 17 rujna 2023 TTekstualni prijenos utakmice Gorica - Hajduk pratite na našem portalu ----> http://bit. ly/2PGvI53. Bit će ključno da pokažemo timski duh. Individualna kvaliteta je bitna, ali snaga momčadi je jako bitna, da sve kvalitete koje imamo pokažemo na terenu. – govorio je glavni trener Bijelih pred predstavnicima medija uoči susreta s Goricom. – Iz moje perspektive ovo je najlakša utakmica za pripremiti. Iz nje možemo puno toga izvući i dobiti. Motiv momčadi, kao i svih nas u stožeru je vrlo visok, uz ogroman respekt prema Hajduku, ali sigurno nećemo unaprijed otpisati tu utakmicu, dapače, mislim da možemo igrati ozbiljnu ulogu i očekujem pozitivan rezultat.

Ipak, bilo je realno očekivati i pobjedu protiv Istre 1961 pa se to nije dogodilo. HNK Gorica - Hajduk Split: SuperSport HNLHNK Gorica - Hajduk Split Nogomet SuperSport HNL #5 #1 Posljednji video sažeci Highlights: Gornja Vrba - Hajduk Split (0-6) | Croatian Cup 13 Ruj | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: Hajduk Split - Istra 1961 (0-1) | SuperSport HNL 2 Ruj | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: Rudes - HNK Gorica (0-2) | SuperSport HNL Highlights: Varazdin - Hajduk Split (1-2) | SuperSport HNL 26 Kol | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: HNK Gorica - Belupo (2-2) | SuperSport HNL 25 Kol | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: PAOK - Hajduk Split (3-0) | Europa Conference League 17 Kol | Novasports.

[[[Uživo prijenos]!]] Gorica Hajduk gledati prijenos 17 rujn | home prije 4 sata — (((GLEDATI))) Gorica Hajduk uživo prijenos 26 travnja 2023 26. tra 2023. — susret 21 Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV

Gdje gledati Gorica – Hajduk, prijenos 8. kola HNL-a? Strateg Gorice, Dinko Jeličić, očekuje pozitivan rezultat: Iz moje perspektive, ovo je najlakša utakmica za pripremiti. Pogled na ljestvicu SuperSport HNL-a izgleda lijepo za hajdučki navijački puk, a izgledao bi još ljepše da nije bilo kiksa na Poljudu protiv Istre 1961.

GORICA-Hajduk Split Hesgoal prijenos uživo online. Gdje Gdje gledati besplatno? (2023). Gorica prijenos uživo i besplatan prijenos online i na televiziji Iznenadit ćete se... hesgoal hajduk gorica. hajduk

Prijenos je osigurao MAXSport 1, kao i poneka kladionica. Utakmica osmoga kola HNL-a, Gorica – Hajduk, počinje u 17:00 sati. HNL, 8. kolo: Gorica – Hajduk (nedjelja, 17:00 h) Posljednjih 10 međusobnih utakmica Gorice i Hajduka Gorica – Hajduk 10 0 2 8 4:20 12. 05. 2021. Na Poljudu je bilo 3:1 odnosno 2:1, dok je u prvom susretu u Velikoj Gorici Hajduk slavio s minimalnih 1:0 pogotkom Marka Livaje u 98. minuti, dok je u posljednjem dvoboju bilo 0:0. Hajduk u ovaj susret ulazi s nizom od 10 uzastopnih utakmica bez poraza u prvenstvu i Kupu protiv Gorice stoga je realno očekivati nastavak tog niza i u nedjeljnom ogledu.

Gorica protiv Hajduk Split Live Prijenos i H2H Statistika Gdje se moze gledati? Gorica vs Hajduk Split live strim. Pogledaj gdje mozes gledati utakmicu uzivo. Nadolazece Utakmice.

[televizor>>>] Hajduk Gorica uživo | MIS Poznato gdje možete gledati TV-prijenos najvećeg hrvatskog derbija između Dinama i HajdukaMoći ćete ga gledati na programu Maxsport 1. HT je daleko

kolo Hajduk, 5, +8, 15. 2. Osijek, 5, +7, 11. 3. Rijeka, 5, +9, 9. 4. Dinamo, 4, +3, 7. 5. Varaždin, 5, +1, 6. 6. Gorica, 5, 0, 6. 7. Slaven Belupo, 6, -7, 6. – Ovo je prvi put da sam s druge strane, moram priznati da nisam mislio da ću ikada igrati protiv Hajduka, ali to je život i tako se poklopilo. Nisam krio da sam navijač Hajduka, ali u ovih 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove. Mislim da smo jako dobro pripremljeni, znamo koje su njihove mane, a naravno znamo i da su Livaja i Odjidja najveća snage Hajduka.

Obavještavamo navijače da su sve ulaznice za utakmicu Gorica – Hajduk ➡️ RASPRODANE! Vidimo se u nedjelju! 🏟❤️ pic. twitter. com/7jiszwiahp— HNK Gorica (@hnkgorica) September 13, 2023 Odlaskom Željka Sopića, oblak sumnje nadvio se nad Goricu u kojoj nogometni ljubitelji nisu znali hoće li klub pasti na prošlosezonsku razinu – borbu za ostanak. No, dolazak Dinka Jeličića, donedavnog trenera Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, mogao bi nastaviti dobru formu kluba iz Turopolja, barem sudeći po gostujućoj pobjedi protiv Rudeša. Hajdukovci u nedjelju od 17 sati gostuju kod Gorice u sklopu 8.

Drama u Gorici: Hajduk se opet izvukao! Livaja dao u 98. minuti 15. lis 2022. — Velika Gorica: HNK Gorica i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL. Foto na internetu, ali nedavno se opet javila. VELIKA

gr Pokaži još ostale (+3) Podijeli sa prijateljima Izravni prijenos utakmice HNK Gorica i Hajduk Split pratite uživo na MAXSport1 (Subota, 15. Oni koji od 17:00 neće biti na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, utakmicu će moći odgledati na programu MAXSport 1, a prijenos je osigurala i poneka hrvatska kladionica. Izjave trenera pred utakmicu: Trener Ivan Leko se nakon odrađenih pet utakmica suspenzije ponovno vraća na klupu Bijelih. Hajdukov strateg danas se nakon gotovo mjesec i pol dana pauze vratio svojim službenim obvezama, pa je tako odradio i konferenciju za medije nakon što je u prethodnom razdoblju na raspolaganju novinarima bio njegov prvi pomoćnik Adnan Čustović. Raspored utakmica u izravnom TV prijenosu 29. -31.

HNK Gorica - HNK Hajduk Split Rezultati uživo, međusobni HNK Gorica HNK Hajduk Split rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju 17. ruj 2023. u 15:00 UTC u na Gradski stadion Velika Gorica

Motiv momčadi, kao i svih nas u stožeru je vrlo visok. Uz ogroman respekt prema Hajduku, ali sigurno nećemo unaprijed otpisati tu utakmicu. Dapače, mislim da možemo igrati ozbiljnu ulogu i očekujem pozitivan rezultat. Momčad je reagirala još motiviranije i to bih istaknuo kao jako pozitivnu stvar i uvjeren sam da ćemo odigrati jako dobru utakmicu u nedjelju. — HNK Gorica (@hnkgorica) September 16, 2023 Hoće li Goričani upisati prvu pobjedu nad Hajdukom nakon dvije i pol godine, ili će se “Bijeli” vratiti na +5 ispred konkurencije, pogledajte u izravnom prijenosu.

Hajduk je u tom susretu realno trebao voditi s 2:0 nakon 10 minuta igre, no promašaji Filipa Krovinovića i Darija Melnjaka to nisu dozvolili. Splićani su dominirali, no do gola nisu uspjeli doći. Dapače, u 11. minuti sudačke nadoknade susreta, Mateo Lisica je jedan kontranapad pretvorio u pogodak za pobjedu Puležana od 1:0. Usprkos tom porazu, Hajduk je još uvijek vodeća momčad SuperSport HNL-a s 15 bodova, dva više od najvećeg rivala Dinama koji je već odradio susret ovog osmog kola u kojem su s 3:0 svladali Slaven Belupo. Nogometaši Gorice su u posljednjem kolu uknjižili sva tri boda pobjedom od 2:0 na gostovanju kod Rudeša u susretu nakon kojeg je Robert Prosinečki smijenjen na klupi poraženih.

Hajduk, gdje gledati live stream utakmica (HT Prva liga) 7. kol 2021. — Ovo 4. kolo HT Prve lige će biti skromnije za dvije utakmice zbog europskih obaveza Dinama i Rijeke. Najzanimljivija utakmica kola

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page